Renty

Топ-4 омани про оренду дахів для заходів

івент на даху

Попри те, що заходи на дахах користуються вже не один рік популярністю в Україні, оман щодо них менше не стає. А оскільки починається гарячий сезон свят на відкритих локаціях, настав час розвіяти ці міфи.

Івент на даху — це для мажорів

Перше місце в нашому топі займає найпоширеніша думка щодо завищеної вартості даху. Але погодьтеся, ще жоден захід із професійною організацією не був дешевим задоволенням. Не варто відразу відкидати варіант із терасою або дахом, не ознайомившись із тарифним планом просторів на RENTY.UA. Ви будете приємно здивовані, коли дізнаєтесь, що орендувати дах для дня народження, наприклад, не дорожче, ніж відзначити свято у гарному ресторані. Чому?

По-перше, далеко не всі дахи міста розкручені та мають напрацьовану роками клієнтську базу. Однак, якщо ви не знаєте про локацію, це не робить її менш привабливою порівняно з конкурентами. По-друге, дахи часто знаходяться трохи далі від центру, що гарантує замовнику вже зі старту більш прийнятну ціну. А ще гарний дах може буди не лакшері, а в стилі мінімалізм або лофт. І це буде його родзинка, а не недолік.

Економія полягає ще й у тому, що вам не потрібно витрачати багато грошей на бенкет у кафе. Ви можете замовити доставку їжі з будь-якого закладу або купити частування та напої у найближчому магазині.

Дах — не практичний, бо погода може зіпсуватися

Шведи стверджують, що не буває поганої погоди, буває поганий одяг. Ми зі свого боку можемо сказати теж саме, але про організацію заходу.

Івент-локація — це не просто рівна поверхня на висоті з меблями та колонками. Це, як правило, майданчик із продуманим оснащенням. Так, на даху буде навіс чи затишний намет. А іноді вам запропонують закриту залу з виходом на дах, що дозволить максимально підготуватися до погодних форс-мажорів. Виходячи з формату та бажань, підбирайте грамотно оздоблений простір, який не принесе неприємностей у ході події, а прикрасить її.

Інтер’єр не підходить під захід

Одна з головних переваг вільних просторів — мобільні меблі. Вам не доведеться підлаштовуватись під інтер’єр, як це відбувається у закладах. Тут замовники не скуті у певних рамках. Ви можете самостійно розставити столи, крісла, стільці та інший інвентар під себе. Ви також можете принести свою техніку або скористатися тієї, що вже є на майданчику. Базова техніка найчастіше входить у вартість оренди, але іноді за неї потрібно доплатити.

Якщо ж у вас намічається щось особливе та потрібні екстра послуги (декоратор, флорист, кейтеринг), повідомте про це орендодавця. Враховуючи досвід роботи в цій ніші, він зможе або влаштувати це самостійно, або підкаже контакти фахівців не за всі гроші світу.

Дах — тусовочне місце, а не затишне

І останній міф про те, що дах підходить лише для гучних вечірок. Але це 100% не так. Сьогодні на дахах влаштовують романтичні побачення, де роблять пропозиції коханій, проводять заняття з йоги та стретчингу, організовують найніжніші весілля та нетривіальні дні народження. А ще це чудове місце для презентацій, фотосесії, бізнес-сніданків та навіть конференцій.

Чим цікавіше місце підібрати під майбутній захід, тим насиченішим воно буде. Нудні та заїжджені локації не викликають шквал емоцій. У той час як дахи готові запропонувати гостям ковток свіжого повітря як у прямому, так і переносному сенсі.


Читайте также: