Renty

ТОП-6 локацій, де провести вихідні в Києві та поряд з містом влітку 2023

Заміська локація

Літо таке коротке, що хочеться максимально насолодитися його принадами. А коли під боком стільки цікавих місць, саме час поповнити свою скриньку спогадів. Ми зробили добірку локацій, куди варто вирушити з друзями, із сім’єю чи зі своєю другою половиною на відпочинок.

Добропарк — місце квіткового дива

Добропарк

Справжній квітковий рай за 29 км від Києва, де гості можуть зануритись у сезоні цвітіння. Так, наприклад, з 1 серпня поточного року розпочинається виставка гортензій, яка триватиме до 15 вересня. Загальна кількість посаджених кущів складає понад 10 тисяч, а це близько 30 сортів!

На території також відкритий басейн, атракціони та глемпінг. Тим, хто шукає шматочок прекрасного поряд із галасливим містом, зможе його знайти тут.

Vip Location — справжні українські Мальдіви

Заміська локація

Якщо ви плануєте сімейний відпочинок, рекомендуємо звернути увагу на стильну локацію на Десні. На гостей чекають автентичні глемпінги, величезний басейн з шезлонгами та купа додаткових розваг (волейбол, бадмінтон, барбекю, дартс, САП дошки та багато іншого).

Інтер’єр та загальна атмосфера дозволяє не тільки розслабитися, а й отримати яскраві емоції.

До речі, тут можна забронювати локацію з ночівлею. Простір приймає до 9 осіб.

Букинський парк

Букі парк

Ще одне цікаве місце під Києвом — ландшафтний парк у селі Буки. Локацію умовно можна розділити на дві частини — це храмовий комплекс і фонтан і, власне, сам парк із штучним водоспадом, мінізоопарком, скульптурами та “Алеєю казок”.

Окремий пункт для зупинки — маєток Суслових (засновник парка), до якого можна потрапити тільки з екскурсоводом.

The HOUSE quest&party для івентів та вечірок

игровое пространство

Місце в центрі столиці для великих і малих компаній, яке працює в форматі “вільний простір для заходів” із можливістю замовити квест. Сюди дозволено приносити їжу с собою (наприклад, піцу, суші), щоб зекономити на обов’язковому замовленні по кухні, яке діє в кафе та ресторанах.

А для тих, у кого не вистачає креативу створити самостійно свято, локація готова організувати вечірку під ключ:

  • Дитячі програми;
  • Паперове шоу;
  • Пропозиції руки та серця.

Двері майданчика відкриті як для камерних, незвичайних івентів, так і для гостей, які бажають весело та нетривіально провести час.

Ферма «Osloff» для любителів звірів

Ферма

Ферма – чудовий вибір для поїздки вихідного дня разом з дітьми. 

Відвідувачі можуть ближче познайомитися з життям осликів та інших мешканців (птахів, коней, а також є коти та собаки).

На території ферми можна:

  • Покататися на осликах та на човні;
  • Зайнятися рибальством;
  • Спробувати осляче молоко та фермерські сири,
  • Продегустувати домашні страви у затишному кафе.

Памуккале під Житомиром

Українські Мальдіви

Так екстравагантно відпочивальники називають кар’єр поблизу смт Дружба Олевської ОТГ, яке справді нагадує екзотичний курорт. Вода у кар’єрі бірюзова через наявність глини, і це дійсно вражає!

Наразі фото з нової туристичної знахідки захопили instagram українців. Тож, кожен, хто вважає себе в душі блогером, повинен цього літа побувати тут. 


Читайте также: