Renty

Новорічні локації столиці 2023 – 2024. Де українці можуть відчути дух свят?

Добропарк

До Дня Святого Миколая у Києві відкрилося багато новорічних локацій. Враховуючи, що святковий час — швидкоплинний, важливо встигнути насолодитися на повну атмосферою цього казкового періоду. Ми зібрали найцікавіші місця столиці, де ви можете це зробити.

Якщо ж ви шукаєте унікальний майданчик для корпоративного чи приватного заходу, переходьте в наш каталог.

#1 — Головна новорічна ялинка

Новорічна ялинка 2024

На Софійській площі вже можна помилуватись головною ялинкою країни, яку встановили та прикрасили коштами меценатів. Вбрана ялинка жовтими та блакитними іграшками у формі сердець, які присвячені українським захисникам та захисницям.

Поруч із ялинкою розташована фотозона та інші невеликі ялинки також із подібними прикрасами. За донат кожен відвідувач може забрати із собою одну з них на згадку.

#2 — Зимове містечко на ВДНГ

ВДНГ

Традиційно на ВДНГ відкрили безліч новорічних зон, фуд-кортів та різноманітних розваг як для дітей, так і дорослих.

Тут функціонує ковзанка, атракціони, музей крижаних скульптур, Різдвяна Фабрика Мрій та резиденція Санти. Всі локації забезпечені автономними джерелами живлення на випадок відключень світла, а для безпеки відвідувачів на території є комфортні три укриття.

Цього року проєкт запустився під гаслом «Поділися світлом», де основна суть полягає у допомозі один одному у цей непростий для країни час.

В Universum Hall у павільйоні №6 проходитиме новорічна програма з джазовими та симфонічними концертами на підтримку ЗСУ.

#3 — IceLights Kovzanka на Лівому

Платформа арт-завод

З 1 грудня на Даринку біля Арт-заводу Платформа українці можуть відвідати ковзанку — “IceLights”, яка приймає гостей щодня. Тут є все для зручного катання всією сім’єю. Крім цього, можна поласувати смакотами на фудкорті.

Вартість катання становить — 300 грн (разом із ковзанами). Для дітей до 4-х років вхід безкоштовний. Також діють знижки для учасників бойових дій (50%), пенсіонерів, багатодітних сімей та осіб з інвалідністю (30%).

#4 — Кришталева ковзанка біля ТРЦ River Mall

ТРЦ River Mall

На набережній ТРЦ River Mall з 9 грудня розгорнулося справжнє зимове місто.

На відвідувачів чекає нетривіальний ярмарок із декораціями, фотозонами та новорічною ялинкою у формі кристала. Також працює ковзанка просто неба площею 1600 кв. м.

Для поціновувачів розваг є велика італійська карусель, а також фуд-корт із вуличною їжею. Родзинка локації — льодовий майданчик з урбаністичним краєвидом.

У разі повітряної тривоги передбачено укриття, яке знаходиться на підземному паркінгу ТРЦ.

#5 — Яскравий Добропарк

Добропарк

Якщо ви мріяли потрапити в казку, то вона вже поселилася в Добропарку, що розташований за 30 – 40 хв від Києва. Для гостей підготували незвичайний світловий проєкт — тут лише гірлянд на 200 кілометрів. На території є кілька тематичних локацій, кожна з яких має свою унікальну стилістику та дизайн.

Масу емоцій для малечі забезпечать тюбінгова гірка, карусель, аніматори та новий атракціон.

Окрім того, у парку облаштовано кілька теплих зон, де гості зможуть відпочити, зігрітися та насолодитись пряним глінтвейном. 


Читайте также: