Renty

Чек-лист для хоста: чи відповідає ваша локація сучасним критеріям

івент-простір

Щоб залучати нових гостей та утримувати існуючих, локаціям постійно необхідно вдосконалюватись, встигаючи за тенденціями івент-сфери. Ми вивчили запити користувачів RENTY.UA та готові розповісти про їхні потреби, щоб допомогти хостам підвищити рівень сервісу.

Пропонуємо чек-лист, щоб упевнитись, що ваша локація відповідає сучасним критеріям.

#1 — Гнучкість та багатозадачність

Суворі межі формату заходів поступово стираються. Відповідно, люди шукають більш вільне місце їх проведення.

  • Розміщення меблів. Надайте можливість замовникам самостійно розставляти меблі за бажанням. Це допоможе адаптувати простір під різні типи заходів — від конференцій до вечірок.
  • Грамотне зонування. Передбачте різноманітні зони на майданчику, щоб дозволити людям максимально продуктивно використати метраж (лаундж-зони, робочі столи, місце для кава-брейку тощо).

#2 — Доступність та зручності для гостей

Навіть несуттєва, на перший погляд, деталь може спричинити негативне враження.

  • Паркування та транспортна доступність. Переконайтеся, що у вас є зручна парковка (бажано, щоб вона була безкоштовна). Якщо приміщення розташоване не на видному місці, надсилайте клієнтам чіткий та зрозумілий маршрут до нього.
  • Необхідні зручності. Забезпечте наявність базових зручностей: гардероб, швидкісний Fi-Wi, що працює навіть без світла, система автономного живлення. Для підвищення середнього чека, можна пропонувати додатковий сервіс у вигляді кава-брейку та послуг кейтерингу.

#3 — Безпека та комфорт у разі повітряної тривоги

Окрему увагу необхідно приділити безпеці, оскільки здавати непідготовлену залу до екстрених ситуацій в умовах війни ризиковано та не доцільно.

  • Укриття та маршрут до нього. За наявності бомбосховища на території локації переконайтеся, що воно вміщує максимальну кількість гостей, які можуть бути присутніми на локації. Облаштуйте приміщення так, щоб люди змогли там комфортно перечекати небезпеку. У разі ж його відсутності — надайте детальний маршрут до найближчого укриття.

#4 — Естетика та атмосфера

Намагайтеся не тільки здати клієнту приміщення, але й створити незабутню там атмосферу.

  • Дизайн та інтер’єр. Сучасний та привабливий дизайн створить позитивне враження. Подумайте про унікальні елементи, які зроблять ваш простір пізнаваним. Також радимо вчасно проводити ремонтні роботи, а не маскувати недоліки.
  • Акценти та декорації. Розгляньте можливість надання декорацій для тематичних заходів, щоб додати унікальності святу та неповторності.

#5 — Актуальність інформації та зв’язок

Ми помітили, що оголошення з детальним описом залу, його опціями та ціновою вилкою користуються більшою популярністю та мають гарне охоплення серед наших користувачів.

  • Своєчасне оновлення інформації. Підтримуйте актуальність інформації про ваш простір на спеціальних платформах та у соціальних мережах, щоб клієнти отримували повне уявлення про можливості локації.
  • Зв’язок із хостом. Забезпечте ефективний зв’язок з потенційними клієнтами. Наприклад, на RENTY ви можете окрім номера телефона додати ще й месенджери. Швидка та інформативна відповідь на запити підвищить довіру та підкреслить професіоналізм вашої команди.

Якщо ви власник лофту або креативної локації, приєднуйтесь до RENTY, щоб розширити базу клієнтів та отримувати додаткові бронювання.


Читайте также: