Renty

ТОП-5 локацій із безперебійним світлом (генератором)

лофт

Попри воєнний стан, багато столичних локацій продовжують приймати гостей, розвивати креативні проекти й працювати на економіку країни. Вже зараз багато хто з них підлаштувався під тимчасові відключення електрики та пропонують безперебійне світло за наявністю генератора.

Лофт-простір для івентів від Signal Event Hall

конференц-зал

Signal Event Hall оформлений в стилістиці індустріальний лофт і включає кілька багатофункціональних залів. Їх всі можна задіяти в ході події або вибрати найкращий варіант для свого івента.

Тут є можливість театрального розсаджування, розсадження «клас» та вільного розміщення, що підходить для проведення будь-якого ділового івента: конференції, семінару, тренінгу.

Крім цього простір виділяється правильним покриттям для підлоги, наявністю окремого гардеробу. А отже, часті гості локації ще й танцюристи, сучасні хореографи, балетмейстери.

Signal Hall входять до становища клієнтів та надають індивідуальні знижки на оренду, виходячи з бюджету заходу.

  • Використання генератора включено у вартість оренди

Зали в коворкінгу GENERATOR

лофт

Generator – більше, ніж коворкінг. Це точка збору однодумців. Локація розташована у будівлі, яка є історичною пам’яткою київської архітектури. Тут зберегли оригінальний конструктив простору, додали антикварні меблі та привнесли творчий настрій.

На території чотири зали:

  • Конференц-зал та Training Room для проведення ділових подій
  • Амфітеатр, який підійде для лекцій, семінарів, квартирників, виступів, презентацій, зайнять з йоги
  • Лаунж-зона для всього!

Діє all inclusive для замовників: повний технічний супровід, кейтеринг, звукове обладнання, ведучий та інше.

  • Використання генератора включено у вартість оренди

Event Hall у центрі Києва KPoint place

лофт

K.POINT – унікальний чотириповерховий комплекс на Подолі, який включає 4 незалежні зали та затишну відкриту терасу. Кожен із залів можна використовувати окремо або разом (за домовленістю).

Місткість локації понад 300 осіб, що є комфортною для масштабних заходів: корпоративів, ювілеїв, день народжень, концертів.

  • Оренда генератора 6500 грн, незалежно від кількості годин проведення заходу.

Концертний клуб для івентів під ключ Volume Club

Volume Club — новий клуб Києва з місткістю на 300 — 400 осіб із відмінним звуком. Тут працюють із будь-яким форматом івентів та завжди відкриті до діалогу. На замовників чекає професійне звукове обладнання та безліч екстра послуг, таких як: заливка, лазер, дим, охорона, бармени та офіціанти, звукорежисер, гардеробник.

Всі меблі, які є, можна переставляти під себе.

  • Використання генератора включено у вартість оренди

Club 1040 – Топове Івент-Місце

лофт

Справжні Мальдіви під Києвом!

Локація створена для яскравих заходів та незабутніх вихідних. Фішка простору — великий лазерний проектор на всю стіну та сучасна колонка JBL. Влітку тут є маса активностей на території: басейн, САП дошки, катамарани. У приміщенні на вас чекають: два кальяни, дартс, настільний футбол, пінг-понг, професійний покерний стіл, настільні ігри.

Локацію можна орендувати на добу до 30 осіб (з можливістю ночівлі – 8 осіб). Безкоштовно організовують сніданки: чай, каву, безалкогольні напої.

  • Використання генератора включено у вартість оренди

Читайте также: