Renty

Roof.kiev – ваша квартира для вечірок та затишних івентів

дах Київ

Зустрічайте, на 26 поверсі розмістилося таємне місце для супер вражень відвідувачів. Якщо коротко про головне, то це двоярусна локація розміром з чверть будинку з терасою для невеликих вечірок до 30 гостей.

Орендуй місце для емоцій

Roof.kiev – це нетривіальне місце навіть для столиці, де є всі умови, щоб ваш відпочинок став незабутнім!

Давайте зробимо невелику екскурсію по майданчику.

Будинок розташований неподалік від м.Житомирська та м.Академмістечко за адресою проспект Перемоги 131а. Це квартира на 26 поверсі, близько 100м2, знаходиться серед офісних приміщень по периметру та знизу, тому на вихідних гості мають можливість доволі гучно вмикати музику.

З основного залу веде вихід на терасу, де є 6 колонок, котрі окремо регулюються, й можна шуміти й на вулиці. 

Сама тераса займає половину площі всього приміщення. На ній стоїть мангал з усім необхідним, невеликий подіум для фото та просто зона релаксу. А ще з локації відкривається краєвид, красу від якого словами не передати. Краще один раз побачити наочно, щоб відчути фарби міста!

На першому поверсі окрім танцмайданчика ми передбачили романтичний камін та столик із сидячими місцями біля нього. Камін закритого герметичного типу, найбільш безпечний варіант з існуючих, бо тут піклуються про своїх.

Трохи далі за стіною стоять великі столи, де можна розкласти всі свої речі чи пограти у настолки. А ще тут є кухня, тож ви можете підготувати частування для заходу. 

дах Київ

Для кого буде цікаве дане приміщення: 

  • Для тих хто хоче відсвяткувати день народження чи будь-що
  • Для творчих майстер-класів просто неба
  • Для друзів, що давно не бачились
  • Для романтичних парочок
  • Для гурманів м’яса, що хочуть продемонструвати свої навички у гарних умовах
  • Для тих, хто хоче позагоряти на сонечку
дах Київ

Як працює локація під час відключення світла?

У квартирі передбачено резервне електропостачання, котрого вистачить на світло та звук. На жаль, без світла в домі не працює опалення, водопостачання та ліфти. Тому орендодавець зробив запаси технічної води. А камін входить у вартість оренди, коли вимикають світло. 

А ще замовник може підняти всі необхідні речі до часу початку оренди, поки гарантовано є світло та функціонують ліфти.



Читайте также: