Renty

ТОП інстаграмних локацій для фотосесій в Києві

Тераса

Фотографії стали більшим, ніж просто картинка на згадку. Сьогодні це поєднання естетики, креативу, нетипового погляду на речі та внутрішнього стану. Не важливо, що у твоєму акаунті instagram до 1000 підписників, адже головне — це індивідуальність.

Київ настільки щедрий на унікальні локації, що знайти оригінальне місце зможе як поціновувач історичних мотивів, так і модерніст. RENTY.UA зробив добірку стильних міських просторів, де можна провести професійну фотосесію та аматорську.

Колишня Караїмська кенаса

Київ

На вулиці Ярославів Вал розташована одна з найнезвичайніших будівель Києва — кенаса. Зараз тут знаходиться Будинок актора. Це єдина споруда столиці, яка виконана у мавритансько-арабському стилі. Місце дуже атмосферне і чарівне, саме таке, яке потрібне для ефектного кадру.

Адреса: вул. Ярославів Вал, 7

Ейфелева вежа

Ейфелева вежа

У Києві є свій шматочок Парижа біля станції метро Либідська. Щоб зробити фото, доведеться потрапити на територію житлового комплексу.

Беріть із собою камеру, антураж та приходьте сюди за французьким настоєм.

Адреса: вул.Анрі Барбюса, 51/2

Київський велотрек

Велотрек

Київський велотрек з’явився під час бурхливого індустріального розвитку міста. Наразі його можна назвати справжнім спортивним символом столиці.

Під Київським велотреком знаходиться Афанасівський яр, який був одним з міських звалищ, засипаний наприкінці XIX століття.

Ще одна фотолокація — мурал «Велосипедист» – знаходиться навпроти велотреку. Стінопис створив канадський художник Еммануель Ярус.

Адреса: вул. В’ячеслава Липинського, 15

Тераси з дивовижним краєвидом

Тераса

Сфотографувати ранковий міський пейзаж чи неповторний захід сонця можна на столичних дахах. Як правило, всі тераси розташовуються в центральних районах, тому фотографу навіть не доведеться докладати великих зусиль, щоб зробити яскраве, нетривіальне фото міста. Крім цього, фотосесію на терасі можна поєднати з камерним івентом, побаченням або вечіркою. 

Найкращі лофтові дахи Києва можна підібрати на renty.ua, враховуючи формат заходу.

Українське Чорне море

Київське море

Морський пейзаж на стіні київського будинку створив художник із ПАР Джейк Айкман у рамках проекту Art United Us.

Мурал займає всю торцеву стіну триповерхової будівлі на вулиці Бульварно-Кудрявській. Море настільки правдоподібно зображене, що викликає захват. 

Адреса: вул. Бульварно-Кудрявській, 35

ВДНГ

ВДНГ

Практично кожен куточок експоцентру — знахідка для крутих світлин. Але хочемо звернути увагу на стіну, повністю увиту виноградом. Осінні фотографії виходять неймовірно строкатими. Хоча сама локація фотогенічна будь-якої пори року.

Ознайомитись з усіма професійними фотостудіями можна у нашому спеціальному каталозі.


Читайте также: