Renty

ТОП-5 локацій для майстер-класу

майстер-клас

Прихід осені відкриває сезон навчальних заходів, які люб’язно поступилися літо святам та весіллям. Сьогодні ж інтерес до нових знань відновлюється — регулярно анонсується проведення тренінгів, майстер-класів, воркшопів. Щоб заощадити час організаторам, ми підготували добірку 5 столичних локацій для таких подій.

1 — Арт-простір Just in space

лофт

Відкриває наш топ багатофункціональний майданчик у самому серці Подолу. У локації шестирічний досвід роботи в івент-сфері — тут уже набили руку на організації будь-якого формату та масштабу заходів. Орендодавець врахував безліч факторів, які роблять майстер-клас успішним. Наприклад, на території є всі необхідні меблі, які можна розставляти за бажанням, є подіум для ведучого, техніка, а також додаткові опції:

  • Кейтерінг;
  • Створення аудіовізуального контенту.

Родзинка майданчика — вихід на відкриту терасу. На даху можна влаштувати каву-брейк або сам захід за умови хорошої погоди.

2 — Конференц-зал “Бельграно” від Favor Park Hotel

Конференц-зал

Нова локація в каталозі RENTY.UA вже зарекомендувала себе вдалим місцем для проведення подій. 

Зал розташований в Голосіївському районі, на Теремках.

Класичний дизайн простору продуманий до дрібниць для комфорту гостей та продуктивної роботи. 

Враховуючи, що зал є частиною готельного комплексу, клієнти можуть скористатися його послугами: замовлення номера, басейн, сауна, ресторан.

3 — Лофтовий простір для заходів з бомбосховищем – СВС

лофт

Ідеальний простір для б’юті майстер-класів на 70-100 осіб. Наповнення локації дасть змогу втілити будь-які задуми у життя. У залі передбачена: сцена, проектор, крейдована дошка, мікрофон для спікерів, сучасна аудіо-система, фото-зона, фліпчарт. На локації є місце для проведення кава-брейка.

Лофт розташований в самому центрі столиці — за 6 хв ходьби від метро Арсенальна та 15 хв від метро Печерська.

4 — Лофт-простір для івентів від Signal Event Hall

Ще один топовий столичний лофт. Цей варіант стане знахідкою для майстер-класів, розрахованих на широку аудиторію, оскільки має місткість до 200 гостей (залежно від розсадки).

Простір оснащений всім необхідним. В наявності: проектор, екран, колонки та музичне обладнання, мікрофон, фліпчарт, стільці.

У комплексі Signal Event Hall працює кафе площею 50 кв.м, де можна організувати каву-брейк, сніданки, обіди, вечері, закуски тощо.

5 — Зал Space на 21 поверсі з відкритою терасою

лофт

Завершує наш топ — ексклюзивний майданчик на 21 поверсі з чудовим краєвидом на місто. Цей варіант для тих, хто цінує унікальність, естетику та креативність. Проектуванням локації займалися професіонали своєї справи, а меблі тут від італійських та американських дизайнерів.

Окремо треба відзначити доброзичливий персонал, який завжди готовий піти на зустріч замовнику, зможе дати поради та допомогти провести захід.

Оскільки основний профіль простору — фотостудія, тому разом із орендою залом ви безкоштовно отримаєте спеціальне освітлювальне обладнання, щоб зробити вражаючі фото.


Читайте также: