Renty

ТОП-5 унікальних столичних локацій для корпоративу 2024

Лофт для корпоративу

Щороку великі й маленькі компанії стикаються з однією і тією ж проблемою — де з командою підбити підсумки року в невимушеній атмосфері? Знайти той самий ідеальний майданчик, який би підійшов за місткістю, бюджетом та рівнем безпеки, буває непросто, але реально. Ми зробили добірку п’яти унікальних локацій Києва, які вже приймають замовлення на найуспішніші корпоративні заходи 2024.

1 — Лофт-простір для івентів від Signal Event Hall

Signal Event Hall

Розташування: вул. Жилянська 97

Ціна оренди: від 1 500 грн/год

Відкриває наш топ один з найпопулярніших майданчиків сервісу renty.ua — Signal Event Hall. Це багатофункціональний комплекс у сучасному стилі лофт, у складі якого чотири універсальні зали (від 20 до 200 кв.м) +своє кафе з можливістю замовити меню будь-якої кухні та тематики. 

Тут пропонують різні варіанти оренди. Є можливість забронювати комплекс у форматі «під ключ» або ж ви можете обрати конкретну залу, щоб зробити івент більш камерним.

Величезні вікна, високі стелі, стара цегляна кладка, бетон, залізо в інтер’єрі визначають промисловий стиль локації та наділяють простір особливою аурою. 

Яке обладнання пропонується?

В арсеналі локації є вся необхідна матеріально-технічна база: професійна звукова апаратура, проєктор, екран, фліпчарт, мікрофони трьох типів, високошвидкісний інтернет та Wi-Fi, спецсвітло.

Заходи безпеки та комфорту?

  • Резервне живлення — генератор. 
  • Укриття знаходиться поряд з локацією.

2 — Лофт для заходів від STAGE

Лофт для корпоративу

Розташування: вул. Юрія Іллєнка 89-А

Ціна оренди: від 350 грн/год

Яскравий, сучасний, ефектний — саме так можна коротко описати простір від STAGE.KYIV. Це одне з улюблених місць українських та закордонних компаній для проведення тимбілдингів, корпоративів, нетворкінгів та неформальних зустрічей. 

Локація оформлена в стилі лофт, що дозволяє легко трансформувати її під необхідну стилістику обраного концепту замовника. Тут є мобільні меблі, які можна переставляти за потребою, та якісна техніка. 

Орендодавець спробував створити ідеальне місце для тих, хто любить альтернативний відпочинок та продуктивну роботу. При цьому, цінник STAGE залишається на довоєнному рівні. 

Яке обладнання пропонується?

DJ пульт, HDMI кабель, великий телевізор, мікрофони, Wi-Fi по всій локації.

Заходи безпеки та комфорту?

  • Резервне живлення — генератор. 

3 — Лофтовий простір для заходів з бомбосховищем – СВС

Розташування: вул. Князів Острозьких 23

Ціна оренди: від 1 500 грн/год

Зал від Cool Beauty Coach знаходиться в центрі міста. Це вдале поєднання простоти та функціональності. Локація насамперед орієнтована на б’юті-івенти, але тут є все необхідне для проведення заходів будь-якого формату, включно з креативними тренінгами та корпоративами.

Окрім основного адаптованого залу (90 кв. м) на території є невеликий простір (38 кв. м), який також можна залучити під час події. За запитом орендодавець надає зал-кафе, який оснащений барною стійкою. Якщо ваш корпоратив передбачає бармен-шоу, таке дизайнерське рішення стане перевагою.

Тут ви платите за місце, яке буде повністю довірене вашим бажанням, не переплачуючи за cork fee. Для зручності є додаткові послуги смачного кейтерингу та найкращий персонал обслуговування.

Яке обладнання пропонується?

HDMI кабель, великий телевізор, проєктор, сучасна музична апаратура, фліпчарт, спікерфон, мікрофон, Wi-Fi по всій локації, beauty-обладнання.

Заходи безпеки та комфорту?

  • Резервне живлення — генератор. 
  • Власне бомбосховище.

4 — Зал TEXAS для заходів від STAGE

Лофт для корпоративу

Розташування: вул. Глибочицька

Ціна оренди: від 800 грн/год

Ще один дивовижний зал від STAGE.KYIV, який зовсім нещодавно розпочав свою історію життя. Родзинкою локації є колоритний розпис стелі, що одразу приковує погляди відвідувачів та створює неформальну, святкову обстановку.

Оптимальна місткість (до 120 осіб) дозволяє проводити тут як затишні заходи, так і масштабні. Локацію оснащено потужною системою вентиляції та кондиціонування, є два різні входи та виходи, що своєю чергою надає додаткову безпеку гостям.

Яке обладнання пропонується?

HDMI кабель, великий телевізор, фліпчарт, спікерфон, Wi-Fi по всій локації, beauty обладнання.

Заходи безпеки та комфорту?

  • Резервне живлення — генератор. 

5 — Арт-простір Just in space

Лофт для корпоративу

Розташування: вул. Братська 6

Ціна оренди: від 1 500 грн/год

Завершує наш топ стильний майданчик у самому серці Подолу з шестирічний досвід роботи в івент-сфері. Це вже говорить про професіональність та досвідченість орендодавця в процесі організації заходів. 

На території є всі необхідні меблі, які можна розставляти за бажанням, є подіум для ведучого, техніка, а також надаються додаткові опції.

Це єдина локація у нашому топі з відкритою терасою з чарівним видом на столицю. Якщо вам пощастить із погодою, її також можна використовувати у процесі святкування.

Яке обладнання пропонується?

HDMI кабель, DJ пульт, проєктор, великий телевізор, фліпчарт, Wi-Fi по всій локації.

Заходи безпеки та комфорту?

  • Резервне живлення — генератор. 

Читайте также: