1000 грн/год
до 50 о.
Оренда мінімум від 3 години

Art Space Браво - локація для творчості та івентів

вул. Олеся Гончара 79, Київ
5

Інформація про приміщення

Art - Space БРАВО відмінно підходить для вечірок, концертів, вистав, on-line конференцій, корпоративів тощо. Що у нас ви знайдете: - повну можливість простору швидко трансформуватися для будь-якої майбутньої події. - є данс-пол, барна стійка, лаунж-зона балкон з кімнатою, де можна пограти в PlayStation 4. - ідеально локація підходить для: вечірки, дня народження, дитячих свят, фотосесій, семінарів і тренінгів, on-line конференцій, кооперативів, вистав.

+ Докладніше

Правила приміщення

ПРАВИЛА ART - SPACE: - для бронювання дати вноситься передоплата у розмірі 30% - в день оренди або заздалегідь ми підписуємо договір, прописуємо ключові аспекти співпраці та в точності їх виконуємо - договір підписується тільки з повнолітніми гостями - можна зі своєю їжею й алкоголем (при святкуванні з алкоголем гості повинні бути старше 18 років) - у нас не курять - Pet Friendly - на локації присутній адміністратор (ненав'язливо, зрідка заходячи, щоб перевіряти, що Ви відмінно відпочиваєте) - продовження оренди можливо при узгодженні з адміністратором. Не пізніше як за півтори години до закінчення оренди - доп. послуги можна замовити також на місці або сплатити за фактом їх використання - ви можете використовувати музичне обладнання, але після 23:00 просимо не перевищувати допустимий рівень гучності - псування майна компенсується відповідно до прайсу


Дивіться інші локації для вашого заходу


Характеристики

Розмір майданчика
130 м2
Загальна місткість
50 гостей

Розміщення

Графік роботи

ПН,НД: 09:00 - 08:00 1000 грн/година

Особливості ціноутворення

Art Space Браво працює з 9 ранку і до останнього клієнта. Простір складається з трьох залів. Ціна локації "в Кадрі": Вартість оренди до 30 осіб: 1 година - 1000 грн / годину більше ніж 30 - обговорюється індивідуально. - прибирання від 300 - 500 грн (в залежності від складності прибирання) Діє система знижок. Готові до взаємовигідної співпраці.


Безкоштовні послуги (включено)

Устаткування
HDMI кабель
Великий телевізор
Колонки
Кондиціонер
Настільні ігри
Харчування
Холодильник
Правила
Алкоголь з собою
Їжа з собою
Особливості
Барна стійка
Вхід з вулиці
Танцмайданчик

Послуги за додаткову плату

Харчування
Чарки, келихи, посуд
Кава-машина
Мікрохвильовка
Кухня
Кейтеринг
Кава-брейки
Устаткування
Мікрофон
Проектор
Особливості
Персонал за запитом
Гримерка
Додатково
Playstation 4

Поділитися майданчиком

Відгуки (6)
Відгук користувача Оксана
Оксана ·26 лютого 2024

Дякую БРАВО, за БРАВО!! В улюбленому закладі, ми відсвяткували, ще одне наше свято. Свято, яке ми змушені були чекати два роки, свято, яке два роки тому, відібрала у нас війна. І попри на все, наша улюблена локація, нас чекала!! Це дійсно, найкраща локація для свята, зручне розташування, яскраве оформлення, безпечне місце. Дякую Володимиру, Дякую Юлії до вас хочеться повертатись. Впевнена ми ще повернемось, і відсвяткуємо нашу Перемогу!!

Відгук користувача Alina
Alina ·10 січня 2022

Отличная локация для праздника вечеринки или другого мероприятия, я уже второй раз имею возможность быть там, отмечала юбилей свой, всем моим гостям очень понравилось, все остались в восхищении от праздника, празднично убран зал с разными спецэффектами, нам предоставили в наше распоряжение и караоке, фотозоны. Владимир, спасибо Вам большое, будем рады и вновь посещать Ваше прекрасное место для проведения праздников))

Відгук користувача Алина
Алина ·01 січня 2022

Відпочиваю вдруге, святкувала свій ювілей, в кількості 30 гостей, всім сподобалось, окрема вдячність Володимиру, все було на найвищому рівні, і столи, площа для танців, караоке, новорічно вбраний зал з різними спецефектами, отримали масу задоволення. Рекомендую)))

Відгук користувача Алина
Алина ·01 січня 2022

Святкувала свій ювілей, а була взагалі вдруге, дуже сподобалась, дякую Володимиру, гарне місце, у нас була тематична вечірка, відпочивали в кількості 30 гостей, всі задоволенні, і музика і караоке співали, місце для фото чудове і місце для танців. Рекомендую)))

Відгук користувача Оксана
Оксана ·01 березня 2021

Супер локация!! Отличное место для праздника. Праздновали 17летие дочки , ВСЕ!!! просто ВСЕ!!! гости довольны. Отличная атмосфера, классные фото зоны. Владимиру отдельное спасибо - ПЕРЕКРАСНЫЙ ЧЕЛОВЕК!!

Залишити відгук
Щоб залишити відгук або на нього відповісти, зареєструйтеся або увійдіть на renty.ua
!Поскаржитись на локацію

Дивіться також

Перегляд Локація для смачних заходів —"Ланч Бранч"
Шевченківський р-н, Лук'янівка
700 грн/люд. до 50 о.
Перегляд Зал "Вінсон" із мобільними меблями
Голосіївський р-н, Теремки
1125 грн/год до 25 о.
Перегляд Party Space - лофт для івентів
Дарницький р-н, Позняки
1500 грн/год до 30 о.
Перегляд Зал лофт для конференції, переговорів
Шевченківський р-н, Старий Київ
400 грн/год до 30 о.
Перегляд Арт-простір на Подолі
Подільський р-н, Поділ
800 грн/год до 25 о.
1000 грн/год
до 50 о.
Оренда мінімум від 3 години

Перевірити час роботи та розрахувати вартість

Контакти менеджера
+380 96 181 6081 Показати номер
    !Поскаржитись на локацію
    Контакти менеджера
    +380 96 181 6081 Показати номер