Renty

Нові локації Києва від renty.ua

лофт

Київ продовжує утримувати лідерство серед міст, що активно розвивають сучасні простори для бізнесу та відпочинку. Лофти, креативні локації стають все більш популярними завдяки високим стандартам комфорту, технічному оснащенню та гнучким умовам оренди. Зробили добірку нових та оновлених локацій в каталозі renty.ua.

Сучасна зала для подій в історичному центрі Києва

зал для майстер-класів

Бізнес-простір Peremoga пропонує залу в історичному центрі Києва. Розташований на вулиці Ярославів Вал, лише за п’ять хвилин пішки від станції метро Золоті Ворота, локація підходить для заходів, які вимагають якісної організації.

У вартість оренди входить користування кава-поінтами, а також повний комплект обладнання: проектор, звукова система, мікрофони та фліпчарти. 

Простір адаптований для гостей з особливими потребами (є пандуси та інклюзивні вбиральні). Крім того, на 0-му поверсі розташоване укриття, а стаціонарний генератор і резервуари з водою для безперебойної роботи у будь-яких умовах.

Стильний простір для конференцій та переговорів

конференц-зала

Конференц-зал у підвальному приміщенні виконаний в стилі Loft, що є родзинкою цього майданчика. Загальна площа приміщення — 40 кв.м вміщує до 45 осіб з різним типом посадки. 

Локація чудово підходить для заходів, де важлива автономність і безпека, адже зал обладнаний генератором і системою Starlink для безперебійного доступу до інтернету.

У приміщенні є все необхідне для успішної організації подій: проектор, екран, 65-дюймовий телевізор, PlayStation 5 для інтерактивних елементів, фліпчарт, стільці та столи. 

Простір підійде для проведення конференцій, тренінгів, стратегічних сесій, майстер-класів та корпоративних заходів.

Зручний хаб для навчання

хаб для занять

Хаб створює зручні умови для роботи груп від 5 до 40 осіб. Інтер’єр виконаний в сучасному стилі, що сприяє продуктивній атмосфері для навчання та проведення зустрічей. 

Простір оснащений високоякісним проєктором, який необхідний для трансляцій, онлайн-дзвінків та презентацій. А наявні поверхні для запису дозволять легко структурувати та візуалізувати інформацію.

На локації працює івент-менеджер, а також доступні чай, кава та снеки. За бажанням можна замовити обіди від кейтерингу. На території є генератор, що гарантує безперервну роботу, а на випадок надзвичайних ситуацій.

У двох технічних кімнатах можна проводити спеціалізовані заняття або використовувати їх для додаткових потреб.

Студія з терасою на Печерську

Студія розташована в самому серці столиці, пропонуючи унікальну можливість насолодитися панорамними краєвидами міста. Вікна зала виходять на центр Києва — з балкона та тераси можна милуватися Дніпром, Лаврою та величною статуєю Батьківщини-Матері.

Окрім техніки, на території є парковка та сховище, а всього за п’ять хвилин від локації — станція метро Печерська. 

Гостям завжди запропонують чай або каву, що додає ще більше затишку події.

Space — локація-бомбосховище

лофт з укриттям

Загальна площа простору становить 620 м², виконаного в стильному лофт-дизайні, що ідеально підходить для тренінгів, конференцій, майстер-класів, курсів та корпоративів.

Можна забронювати всю локацію або окремий зал, що забезпечує гнучкість для організації подій різного масштабу.

Heaven_Space — це місце для яскравих та незабутніх подій, яке також обладнане генератором та бомбосховищем.

Якщо ви власник лофта або простору у вільному стилі та хочете здавати його погодинно, долучайтесь до каталогу renty.ua, щоб збільшити впізнаваність залу та кількість клієнтів. 


Читайте также: